El PSC demana els comptes locals territorialitzats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un consell de barri

Imatge d'arxiu d'un consell de barri

Els PSC insta l'equip de govern a presentar el pressupost municipal territorialitzat i fer-ho ja amb els comptes per al 2015. A més, els socialistes proposen que es presentin unes balances fiscals locals dels darrers cinc anys per veure per barris el nivell de despesa i inversions.

El PSC ho ha demanat diverses vegades als consells de barri i ara insta l'equip de govern a aplicar-ho a partir dels pressupostos per al 2015. Pels socialistes, la mesura permetrà tenir clares les balances fiscals locals i reequilibrar d'una manera més clara i transparent la despesa corrent i les inversions, tal com ha explicat el portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Nosaltres creiem que cal saber en què s'inverteixen els impostos i donar informació als ciutadans de la situació real de les inversions.


El PSC considera que oferir aquesta informació servirà perquè els ciutadans coneguin el nivell de contribució, despesa i inversions de cada barri.

Segons Villaseñor, l'Ajuntament ja compta amb les eines i informació per poder presentar els comptes territorialitzats, i, per tant, només es tracta de 'voluntat política'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.