El PSC demana els comptes locals territorialitzats

Imatge d'arxiu d'un consell de barri

Política

Publicat el 25/jul/14 per Anna González

Els PSC insta l'equip de govern a presentar el pressupost municipal territorialitzat i fer-ho ja amb els comptes per al 2015. A més, els socialistes proposen que es presentin unes balances fiscals locals dels darrers cinc anys per veure per barris el nivell de despesa i inversions.

El PSC ho ha demanat diverses vegades als consells de barri i ara insta l'equip de govern a aplicar-ho a partir dels pressupostos per al 2015. Pels socialistes, la mesura permetrà tenir clares les balances fiscals locals i reequilibrar d'una manera més clara i transparent la despesa corrent i les inversions, tal com ha explicat el portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Nosaltres creiem que cal saber en què s'inverteixen els impostos i donar informació als ciutadans de la situació real de les inversions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PSC considera que oferir aquesta informació servirà perquè els ciutadans coneguin el nivell de contribució, despesa i inversions de cada barri.

Segons Villaseñor, l'Ajuntament ja compta amb les eines i informació per poder presentar els comptes territorialitzats, i, per tant, només es tracta de 'voluntat política'.