El PSC insta Correus a posar fi al conflicte laboral entre direcció i treballadors


Temes relacionats

CGT assegura que hi ha 200.000 impresos acumulats a Correus Sant Cugat (28/jul/14)

CGT denuncia l'acumulació de 160.000 impresos a Correus Sant Cugat (15/jul/14)


  • Comparteix:

L'edifici de Correus a Sant Cugat

L'edifici de Correus a Sant Cugat

El PSC lamenta la situació 'alarmant' de la seu local de Correus, on el sindicat CGT assegura que hi ha més de 200.000 documents acumulats a causa de la falta de treballadors per suplir les vacants. Els socialistes reclamen a l'empresa posar fi a un problema que es repeteix cada estiu i que suposa que els ciutadans pateixin retards a l'hora de rebre la seva correspondència.

Fa unes setmanes, el sindicat CGT del Centre de Tractament Automatitzat (CTA) de Correus assegurava que a la seu hi havia 160.000 impresos sense repartir a causa de la manca d'efectius, una xifra que fa pocs dies va actualitzar a més de 200.000. Mentre que el sindicat considera que aquesta situació està causada pel fet que la direcció no vol contractar més personal per compensar les baixes i les jubilacions, aquesta assegura que no hi ha cap demora significativa i que el ritme de repartiment és el normal dels mesos d'estiu.

La secció local socialista considera que l'Ajuntament ha d'exercir un paper de mediació i estar al costat dels treballadors per donar-los suport, de manera semblant al procés que es va dur a terme fa uns mesos amb empleats de Delphi. De totes maneres, el més important és que els sindicats i la direcció obrin negociacions per posar fi a un problema que va en detriment dels santcugatencs, tal com ha explicat el protaveu del PSC Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

El que demanem és negociació, tant als representants sindicals com als responsables de Correus. Cada estiu ens passa el mateix.


Actualment, en aquest edifici santcugatenc treballen prop de 300 persones.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.