La JNC organitzarà la 4a edició de la Diada per la Independència


Temes relacionats

La 3a Diada per la Independència arriba a Sant Cugat de la mà de la JNC (14/set/13)

Rull qualifica de 'miopia política' la resposta de Rajoy a la consulta (15/set/13)


  • Comparteix:

Rull ja va participar a la festa de l'any passat / Foto: JNC

Rull ja va participar a la festa de l'any passat / Foto: JNC

L'alcaldessa i portaveu de CDC, Mercè Conesa, i el coordinador general de la formació, Josep Rull, són alguns dels protagonistes de la 4a Diada per la Independència de la JNC. La trobada, que tindrà lloc el divendres 12 de setembre a la plaça de Can Quitèria, inclourà parlaments polítics, una botifarrada i també uns concerts a càrrec d'Els Torrats i Rekop.

Un any més la branca juvenil santcugatenca de Convergència Democràtica organitza la seva festa particular, una jornada festiva per reclamar la independència i per acostar les seves activitats a la resta de joves de la ciutat. Conesa i Rull ja van participar en aquesta festa de gala de la formació al 2013 i enguany repeteixen, al igual que la presidenta de la JNC en l'àmbit nacional, la també diputada Marta Pascal.

La part més lúdica la posaran la botifarrada popular i les actuacions musicals. Els Torrats faran un tribut a Sopa de Cabra i després arribarà el torn de la banda local Rekop. El menjar i la beguda tenen un preu de cinc euros. La festa començarà a partir de dos quarts de nou del vespre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.