'Construir la Cataluña del futuro', la cita de Súmate del 10 de setembre

Súmate, prepara l'acte de 10 de setembre / Foto: Súmate

Política

Publicat el 25/ago/14 per Sílvia González

'Construir la Cataluña del futuro' és com s'anomenarà la cita que Súmate prepara pel 10 de setembre per promoure l'independentisme entre el ciutadans de cultura castellana. La convocatòria, a tres quarts de vuit del vespre a la plaça d'Octavià, reunirà l'impulsor de Procés Constituent, Arcadi Oliveres; l'exeurodiputat per ICV, Raül Romeva; i el president de Súmate, Eduardo Reyes.

Súmate continua perfilant l'acte que prepara la vigília de l'Onze de Setembre a la ciutat, amb la col·laboració de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). A banda d'Arcadi Oliveres, Raül Romeva i Eduardo Reyes, l'acte comptarà amb el membre de Súmate, Fernando Corominas. Els ponents explicaran la seva visió sobre com ha de ser la Catalunya del futur i l'important paper que tenen les persones nascudes fora del país en el procés sobiranista.

Els organitzadors esperen molta participació de tota la comarca en un acte que han definit com a 'molt proper al ciutadà', tal com explica el coordinador de Súmate a la comarca, Marc Santín.

Marc Santín

Hem triat Sant Cugat perquè és una ciutat de més de 80.000 habitants. Reunint Oliveres i Romeva, esperem captar l'atenció de la gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La rumba catalana de Peret Reyes i la lectura de poemes de l'actriu Sònia Guimerà completaran l'acte. L'activitat anirà precedida per l'acte solemne a la sala de plens de l'ajuntament del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir, que se celebrarà a les set de la tarda.