L'ANC continua avui la campanya informativa al carrer sobre la V catalana


  • Comparteix:

Moment de la V santcugatenca, el juliol passat

Moment de la V santcugatenca, el juliol passat

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua aquest dissabte la campanya informativa al carrer per animar els ciutadans a apuntar-se a la V catalana de l'Onze de Setembre. Una parada a la plaça d'Octavià posa a la venda samarretes. La campanya continuarà aquest diumenge.

L'entitat, que obrirà la parada a les sis de la tarda, encara no té xifres exactes de la participació local a la V catalana. El que sí ha apuntat a Cugat.cat és que ha omplert vuit dels deus autocars que ha contractat per desplaçar-se a la capital catalana durant la Diada Nacional.

Una de les activitats destacades en què participarà l'associació és l'acte organitzat, conjuntament amb Súmate, l'entitat que promou l'independentisme entre la ciutadania de cultura castellana. L'acte serà el 10 de setembre a la plaça d'Octavià.

Paral·lelament, l'ANC organitzarà un sopar popular a la mateixa plaça dissabte que ve. Tres dies més tard, l'historiador valldoreixenc Borja de Riquer oferirà una xerrada al Museu del Monestir sobre les 'difícils' relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol durant els segles XIX i XX.

El dia 11, l'ANC arrencarà la jornada fent l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova i després enfilarà el camí cap a Barcelona. Els autocars sortiran de la plaça de Barcelona i l'avinguda del Pla del Vinyet. El tram de la V assignat a la delegació santcugatenca és el 23, situat entre els carrers de Girona i Roger de Llúria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.