Conesa es converteix en portaveu de CDC amb la reestructuració del partit


Temes relacionats

Mercè Conesa: 'És necessari que Pujol comparegui al Parlament' (21/ago/14)

Conesa assegura que prioritzarà la ciutat tot i el càrrec de portaveu de CDC (29/jul/14)

Conesa guanya visibilitat a CDC amb el càrrec de portaveu del partit (25/jul/14)


  • Comparteix:

Mercè Conesa en una fotografia d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

Mercè Conesa en una fotografia d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

CDC ha ratificat aquest dissabte Mercè Conesa com a portaveu del partit. El nou càrrec de l'alcaldessa és fruit de la reorganització de la direcció de la formació impulsada arran de la marxa de la secretaria general d'Oriol Pujol, imputat pel cas ITV, i amb l'objectiu d'afrontar el 9 de novembre.

Tot i la nova responsabilitat de l'alcaldessa, Conesa ha reiterat que la seva prioritat és la ciutat.

Mercè Conesa

La meva prioritat segueix sent l'alcaldia de Sant Cugat i aquesta qüestió també la coneix el president de la Generalitat.


Conesa espera aportar la seva visió municipal des del nou càrrec i acostar la feina de la formació als municipis. Per la nova portaveu, la reorganització de la direcció de CDC ha de servir per posar 'a punt' la formació per a la consulta del 9 de novembre.

Mercè Conesa

Aquesta és una reorganització que ha de servir per tenir el partit a punt per al 9N, que és una data clau i una data principal per exercir el dret d'autodeterminació de Catalunya.


La reorganització de la direcció del partit, aprovada pel 92,68% dels vots en un consell nacional obert a la militància, situa Josep Rull com a coordinador general amb l'objectiu d'afrontar els reptes de cara a la consulta del 9 de novembre i les seves conseqüències. Rull també manté la seva responsabilitat com a secretari d'Organització.

A més de l'ascens de Rull i Conesa, Lluís Corominas ha estat ratificat com a nou secretari general adjunt de CiU. La resta del comitè de direcció del partit està format per Francesc Homs (vicesecretari general d'Estratègia); Jordi Turull (president i portaveu de CiU al Parlament); Pere Macias (representant de CDC a les Corts); Irene Rigau (presidenta del Consell Nacional); Xavier Trias (president de la Comissió Nacional de Política Municipal); Meritxell Borràs (presidenta de la Comissió Nacional de Política Sectorial) i Francesc Sánchez (coordinador de Règim Intern i Comunicació).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.