Cugat.cat fa una crida als lectors per fer una galeria fotogràfica de la V


  • Comparteix:

Les millors fotografies formaran part d'una galeria

Les millors fotografies formaran part d'una galeria

Cugat.cat fa una crida als santcugatencs que assisteixin a la Via Catalana d'aquest dijous perquè enviïn fotografies de la manifestació, sigui quin sigui el tram al qual se sumin. El grup de comunicació multimèdia farà una tria de les millors imatges que els santcugatencs pengin a Twitter amb referència al perfil @cugatcat. També es podran enviar a l'adreça electrònica informatius@cugat.cat

Cugat.cat oferirà una cobertura especial de la Diada Nacional a Sant Cugat i a Barcelona. Des de primera hora del matí, el grup de comunicació multimèdia farà un seguiment especial de la commemoració de l'Onze de Setembre a Sant Cugat i Valldoreix. Cugat.cat recollirà totes les reaccions a l'ofrena floral a Rafael Casanova i els discursos de l'alcaldessa i les entitats del municipi. Un vídeo resumirà tots els actes matinals a la ciutat.

Cugat.cat també es desplaçarà a Barcelona per cobrir la participació santcugatenca a la Via Catalana. El tram 23, espai assignat a l'ANC de Sant Cugat, serà el principal punt d'atenció del grup de comunicació. Un vídeo recollirà com han viscut els santcugatencs la participació en la manifestació.

Cugat.cat ja va oferir cobertures especials de la manifestació de fa dos anys i de la Via Catalana que va travessar el país de punta a punta el setembre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.