L'estelada ja oneja a Sant Cugat de forma indefinida


Temes relacionats

La JNC proposarà a Conesa que l'estelada onegi davant l'ajuntament ( 4/set/14)

ERC no es conforma amb l'hissada de l'estelada i reclama retirar-ne l'espanyola ( 4/set/14)


  • Comparteix:

L'estelada, onejant a Lluís Millet

L'estelada, onejant a Lluís Millet

L'estelada ja oneja de forma permanent a la plaça de Lluís Millet des d'aquest dimecres al vespre. La bandera independentista s'ha hissat la vigília de la Diada, davant l'edifici de Can Maristany. D'aquesta manera, l'alcaldessa compleix la promesa de fer onejar l'estelada que li va entregar l'ANC de Sant Cugat en un lloc destacat del municipi de forma indefinida.

No és la primera vegada que l'estelada oneja indefinidament a la ciutat. El gener de 2013 l'estelada s'hissava a la plaça de l'ajuntamentl'estelada s'hissava a la plaça de l'ajuntament amb motiu de la visita de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). 48 hores després, l'estelada era robada i l'alcaldessa anunciava que es restituiria a la ciutat de forma permanent quan les formacions polítiques arribessin a un acord per decidir l'espai més adequat. La vigília de la Diada de l'any passat, l'estelada tornava a onejar, de forma puntual a la plaça d'Octavià

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va lliurar al febrer una estelada a l'alcaldessa perquè la fes onejar en algun indret del municipi. El juliol l'alcaldessa decidia, conjuntament amb l'ANC de Sant Cugat, ubicar la bandera independentista a la plaça de Lluís Millet. Conesa finalment no assolia el consens amb els partits per arribar a un acord per a la ubicació.

L'ANC no és l'única formació que ha fet la petició, ERC i la CUP ho han sol·licitat en diverses ocasions.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.