L'Esquerra Independentista enlaira a Sant Cugat la bandera de la desobedičncia


  • Comparteix:

Moment de l'acte, amb el parlament d'Ignasi Bea

Moment de l'acte, amb el parlament d'Ignasi Bea

La CUP, Arran, Endavant i el Casal Popular la Guitza han alçat la veu la vigília de la Diada a favor d'un clam per exercir la desobedičncia en la consulta 'al marge del que digui' el Tribunal Constitucional. El regidor de la CUP, Ignasi Bea, ha afirmat que la societat catalana és ara 'prou madura' que entendre aquest missatge i no defallir contra el bloqueig del govern espanyol. Un centenar de persones han participat a l'acte.

L'acte de l'Esquerra Independentista (EI) s'ha convocat sota el lema 'Desobeďm! Pel referčndum, per la independčncia, pels Paďsos Catalans'. Una trobada reivindicativa amb l'objectiu de refermar el compromís amb la consulta i la intenció de fer-la amb l'aval o no del Tribunal Constitucional (TC).

El regidor de la CUP, Ignasi Bea, ha explicat que la societat catalana estŕ ara preparada per encaixar l'opció de la desobedičncia com a resposta a les traves del govern espanyol i sentčncies judicials.

Ignasi Bea

Que sortís ERC a dir 'desobedičncia', aixň no havia passat mai. Hem de treballar perquč la majoria social vegi que el pas és la desobedičncia civil.


L'acte s'ha desenvolupat a la conflučncia del carrer de l'Abat Armengol amb el camí vell de Sabadell i ha pujat sobre l'escenari Gato el Quiman i Pulmón Beatbox.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.