Un centenar de persones se suma a l'acte de Societat Civil Catalana


  • Comparteix:

Un dels busos que han sortit des de Sant Cugat

Un dels busos que han sortit des de Sant Cugat

Un centenar de persones ha sortit des de Sant Cugat per sumar-se a l'acte organitzat per Societat Civil Catalana a Tarragona, segons l'organització. Finalment han estat necessaris dos autobusos per desplaçar la gent, tot i que l'organització assegura que altres santcugatencs han optat per al vehicle privat. Els participants han reivindicat una Diada de tots els catalans, també per als que se senten espanyols i que són contraris a la independència de Catalunya.

L'organització de Sant Cugat ha posat a disposició dos autobusos gratuïts. La membre de Societat Civil Catalana i una de les fundadores de la plataforma a la ciutat, Ana María Torrijos, ha explicat que l'objectiu és mostrar que Catalunya és part de l'Estat espanyol i que hi ha ciutadans que se senten catalans i espanyols.

Ana María Torrijos

Mostrar que Catalunya és part d'Espanya i que vivim la catalanitat i hispanitat de manera agermanada. Hem triat Tarragona perquè és la Tarraco Imperial.


Una visió compartida pels participants que han sortit des de Sant Cugat, alguns d'ells vinguts d'altres poblacions de l'entorn.

Participants

A Catalunya no tothom és independentista. / Tothom que se sent espanyol i català ha d'anar a aquest acte. / Aquesta festa és per a tothom. / Som catalans i espanyols. / Estic enfandat amb allò que els polítics fan amb els nostres impostos.


Membres locals del PP i de C's també s'han sumat a l'acte organitzat per la plataforma Societat Civil Catalana per commemorar la Diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.