L'equip de govern es manté ferm i s'oposa a la revisió del Pla d'Equipaments


Temes relacionats

El PSC insta de nou el govern de Sant Cugat a actualitzar el Pla d'Equipaments ( 8/set/14)


  • Comparteix:

Villa Felisa és un dels equipaments que figura al pla / Foto: Vikipèdia

Villa Felisa és un dels equipaments que figura al pla / Foto: Vikipèdia

El PSC no ha aconseguit que l'equip de govern es plantegi la revisió del Pla d'Equipaments. Tots els partits, tret de CiU, han coincidit en la importància d'actualitzar aquest document que marca les necessitats de la ciutat en equipaments fins al 2018. L'equip de govern, que ha recordat que el pla és orientatiu, ha afirmat que canviar-lo 'és un flac favor' a la feina feta i n'ha defensat la seva 'credibilitat i vigència'.

ESCOLTA-HO

L'oposició en bloc ha demanat aquest dilluns, a través d'una moció del PSC, la revisió del Pla d'Equipaments, que marca les necessitats de la ciutat en aquest àmbit entre el 2008 i el 2018. Un document que va ser fruit d'un procés de participació i que, de nou, ha estat objecte del debat plenari.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha remarcat que la situació i necessitats de la ciutat han canviat des que es va elaborar el document i, per aquest motiu, ha tornat a instar l'equip de govern a repensar el document, abans que finalitzi el mandat.

Ferran Villaseñor

Això s'ha de fer ara perquè estem acabant el mandat. Perquè partits i entitats necessiten tenir la informació acurada.


Un posicionament que, amb matisos, han compartit la resta de partits de l'oposició, titllant de 'paper mullat' l'actual pla. El PP ha qualificat la moció d''oportuna i raonable', sempre que abans el govern disposi d'una suficiència financera per executar el Pla d'Equipaments.

ICV-EUiA veu necessari adaptar el document 'a la realitat actual' de la ciutat i la CUP destaca que és una oportunitat per obrir el futur dels equipaments al debat ciutadà.

Uns arguments que no ha compartit el tinent d'alcalde d'Urbanisme que s'ha mostrat rotund a l'hora de defensar 'la credibilitat i vigència' de l'actual document. Pere Casajoana ha dit que la responsabilitat de donar continuïtat a aquest pla respon al nou equip de govern que sorgeixi de les properes eleccions.

Pere Casajoana

Mantenim la vigència del pla, tot i que no es desenvolupa a la velocitat que voldríem. Si ara s'ha desenvolupat un 37%, al 2018 podria desenvolupar-se un 75%.


El text dels socialistes també pretenia saber quin sòl disponible hi ha actualment a la ciutat i de quins equipaments es disposa, amb l'objectiu d'establir les prioritats per a futurs equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.