'Ara és l'hora' ja té més de mig miler de voluntaris a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'una urna simbòlica al carrer / Foto: ACN

Imatge d'una urna simbòlica al carrer / Foto: ACN

Més de 500 voluntaris de Sant Cugat s'han sumat a la campanya 'Ara és l'hora' per aconseguir que la consulta del 9 de novembre sigui un 'èxit'. Tot i així, els impulsors calculen que necessiten 870 voluntaris a la ciutat per acomplir el seu objectiu.

Per a tot Catalunya, la campanya vol sumar un mínim de 100.000 voluntaris i fins ara comptabilitza més de 32.000. L'objectiu d'aquesta acció és arribar a cada persona, a cada casa, a cada racó del país per sumar suports a favor de la independència de cara a la consulta del 9 de novembre.

Els voluntaris que s'uneixin a la iniciativa es comprometen a visitar les llars que se'ls assignaran i formular en cada visita un breu qüestionari sobre el país que es vol, com ha explicat el membre de la secció local de l'ANC i coordinador de la campanya a la ciutat, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

És una enquesta de sis preguntes. Amb això volem que la gent digui quin país vol. Volem arribar a totes les llars.


La campanya 'Ara és l'hora' està impulsada de manera unitària per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, i té el suport de diversos col·lectius.

La secció local de l'ANC ha convocat per aquest dijous a les vuit del vespre al Casal TorreBlanca una assemblea oberta a socis i simpatitzants. L'objectiu és explicar les diferents campanyes que impulsa l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.