La uaSC reclama a l'Ajuntament més compromís amb la protecció dels arbres


Temes relacionats

La ciutat fa un pas endavant per protegir els arbres més simbòlics (21/mai/13)


  • Comparteix:

El partit veu una actitud de 'deixadesa' en la protecció dels arbres / Foto: uaSC

El partit veu una actitud de 'deixadesa' en la protecció dels arbres / Foto: uaSC

La uaSC demana a l'Ajuntament que compleixi amb el compromís de protegir els arbres que va adquirir a través d'una moció institucional del ple. La formació, sense representació al consistori, assegura que els treballs de manteniment són mínims, una circumstància que podria ocasionar 'petits accidents' a vianants i vehicles.

El partit assegura que cada vegada hi ha més arbres tallats o extrets dels escocells que no són substituïts. A més, el rec és gairebé inexistent a l'estiu, fet que implica, segons la formació, que molts arbres joves morin per manca d'aigua. En cas de fer obres per reparar voreres, la uaSC exposa que no es protegeixen els arbres i en alguns casos fins i tot es dipositen restes amb ciment a dins dels escocells.

La uaSC alerta que totes aquestes circumstàncies poden provocar algun accident amb vianants o vehicles que circulin per zones amb arbres malmesos. Pel partit, es tracta d'un exemple més de mocions no impulsades, i reclama a l'equip de govern actualitzar l'ordenança d'arbres per incloure tots els arbres de la via pública que es troben en situació de 'deixadesa'.

Sant Cugat va tirar endavant una una moció al maig de 2013 per protegir els arbres més simbòlics de la ciutat i també per establir un règim sancionador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.