Carreras: 'El govern municipal ha pres el pèl a la ciutadania amb la pressió fiscal'


  • Comparteix:

Carreras, durant l'entrevista

Carreras, durant l'entrevista

El portaveu del PP, Jordi Carreras, assegura que l'equip de govern pren el pèl a la ciutadania amb la rebaixa del 0,5% de l'IBI per a l'any vinent, ja que l'increment de pressió fiscal acumulat des d'inici de mandat és del 9%. En una entrevista a Cugat.cat, Carreras anuncia que repetirà com a candidat a les municipals i admet que militants del PP de Sant Cugat han deixat el partit després de la retirada de la llei de l'avortament.



ESCOLTA-HO

Les frases més destacades:

El PP seguirà les mateixes línies que manté des de principis de mandat: les polítiques de família, abaixar la pressió impositiva i lluitar perquè no es manipuli els santcugatencs ni les institucions a favor de la causa independentista.

Posem un zero a l'equip de govern per prendre partit per la independència de Catalunya i posar la institució al seu servei.

Aprovo els Serveis Socials de l'Ajuntament i la tasca del regidor Raül Grangé.

El centre no és el lloc adequat per fer concerts. Els veïns no han d'aguantar aquestes activitats. Una plaça pública no és una sala de concerts.

Ens sembla bé que es faci el pavelló de la Guinardera.

Tenim dubtes que el nou mercat de Pere San doni servei de mercat realment.

Cal repensar Promusa a fons i això no s'ha fet. No s'ha donat cap solució mínimament presentable.

Durant els tres primers anys de mandat, el govern municipal ha apujat la pressió fiscal un 9%. En vaques magres, l'equip de govern ha apujat els impostos. La rebaixa d'ara és una aixecada de camisa.

Està per confirmar, però gairebé segur que seré el candidat.

La decisió de retirar la llei de l'avortament ha estat mol dura i no sabem a què respon.

A Sant Cugat, hi ha hagut militants que han marxat [per la retirada de la llei]. Jo he pres la decisió de seguir al partit i lluitar per aquests valors.

A Valldoreix, presentarem candidat però cal estudiar quina és la millor fórmula administrativa per als valldoreixencs. Es pot mantenir la seva singularitat més enllà de l'EMD. Cal veure quant costa l'EMD i estudiar quina és la millor fórmula per a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.