SCC es concentrarà a Sant Cugat el 12 d'octubre abans d'anar a Barcelona


  • Comparteix:

L'acte del Dia de la Hispanitat a plaça Catalunya en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'acte del Dia de la Hispanitat a plaça Catalunya en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Societat Civil Catalana (SCC) es concentrarà a Sant Cugat el 12 d'octubre abans d'anar a l'acte central del Dia de la Hispanitat a Barcelona. La formació ha constituït aquest mes l'assemblea territorial de Sant Cugat amb l'objectiu de donar-se a conèixer entre la ciutadania.

SCC es concentrarà el 12 d'octubre a les deu del matí davant del Monestir 'per reivindicar tot allò que ens uneix', segons un comunicat. Més tard, el partit viatjarà amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fins a Barcelona per assistir a l'acte central del Dia de la Hispanitat, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya a les dotze del migdia. SCC ja es va mobilitzar l'Onze de Setembre per sumar-se a l'acte de Tarragona, al qual va assistir un centenar de persones de Sant Cugat.

En paral·lel, la formació ha constituït l'assemblea territorial de Sant Cugat, formada per ciutadans 'd'orígens personals i professionals diversos'. L'assemblea neix per defensar 'un model de convivència plural respectant la nostra història i tradicions, així com la nostra riquesa cultural i lingüística'. SCC també expressa la voluntat de 'respectar els símbols oficials de Catalunya i Espanya' així com 'les lleis que fan possible viure en democràcia'.

Una de les membres de l'assemblea territorial, Maria José Argerich, ha explicat que el seu objectiu és donar veu a aquells santcugatencs que no estan d'acord 'amb la deriva independentista del govern'.

Maria José Argerich

Volem donar-nos a conèixer entre els santcugatencs i donar veu als catalans que no els agrada la deriva independentista.


La formació va establir el primer contacte amb la ciutadania santcugatenca el juliol passat, amb un acte a la Casa de Cultura. L'assemblea territorial de SCC instal·larà taules informatives aquest dijous, divendres i dissabte al centre de Sant Cugat per informar la ciutadania del seu manifest i de la concentració del 12 d'octubre.

L'acte de Barcelona té el suport de Ciutadans de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.