ERC incorporarà Esther Madrona a la llista per a les eleccions municipals


Temes relacionats

L'assemblea d'ERC elegeix Noël Climent com a presidenciable de Valldoreix (26/set/14)

L'assemblea d'esquerres tempteja Sant Cugat i proposa nova convocatòria (25/jun/14)

ERC aposta per la política de proximitat per ser alternativa de govern ( 6/jun/14)


  • Comparteix:

Moment de la presentació d'Esther Madrona, al centre

Moment de la presentació d'Esther Madrona, al centre

ERC tindrà en la seva llista per a les eleccions municipals a Sant Cugat Esther Madrona, que ocuparà com a independent un dels cinc primers llocs de la candidatura. Madrona està estretament vinculada a entitats com el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i la Comissió de Gitanes.

Esther Madrona és publicitària de formació i productora cultural de vocació i formació. És una persona molt vinculada a la vida cultural i associativa de la ciutat. Està involucrada en el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i la Comissió de Gitanes, i forma part de la Comissió de Carnaval i de La Unió, entre d'altres.

Ara fa un pas endavant per incorporar-se com a independent a la candidatura d'ERC a les eleccions municipals de Sant Cugat amb la voluntat de contribuir des de la política a la ciutat.

Esther Madrona

Tinc la intenció de fer tot allò que m'hagués agradat que algú hagués fet per mi en algun moment de la vida des de l'administració.


Madrona ha explicat que la seva contribució serà especialment en l'àmbit de la cultura i ha marcat l'hotel d'entitats i la posada en marxa d'un centre de creació com a dues de les seves prioritats.

La incorporació de Madrona s'emmarca en la roda de contactes que els republicans mantenen amb diverses persones de la ciutat i de l'entorn de l'esquerra nacional per configurar la seva llista i obrir-la a la ciutadania, tal com ha explicat l'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla.

Mireia Ingla

Hem decidit obrir-nos a la societat santcugatenca d'una manera transversal. Si vols ser l'alternativa i governar has de reflectir totes les sensibilitats.


Tot i així, Ingla ha assegurat que el procés de configuració de la llista d'ERC no descarta la possibilitat de formar per a les eleccions municipals una candidatura conjunta amb altres forces d'esquerra. En paral·lel, el partit també obrirà d'aquí a un o dos mesos un procés per elaborar el programa electoral local obert a la ciutadania.

Fins al moment, ERC ha triat Mireia Ingla com a alcaldable de la formació per als comicis a Sant Cugat i Noël Climent com a candidat a presidir l'EMD de Valldoreix. La incorporació d'Esther Madrona a la candidatura d'ERC és una proposta de la comissió electoral i haurà de ser ratificada per l'assemblea de militants juntament amb la resta de membres que configuraran la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.