Les joventuts de CDC també demanen a Conesa que retiri la bandera espanyola


Temes relacionats

Les JERC volen que es retiri la bandera espanyola de l'ajuntament el 12 d'octubre ( 9/oct/14)


  • Comparteix:

Membres de la JNC, encapçalats per Pol Moragas fent un discurs

Membres de la JNC, encapçalats per Pol Moragas fent un discurs

La JNC també demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que retiri la bandera espanyola del consistori aquest diumenge, Dia de la Hispanitat. Les joventuts de CDC donen suport així a la petició de les JERC, que aquest dijous reclamaven que el 12 d'octubre Sant Cugat fes visible la seva adhesió a la campanya 'Un país, una bandera'.

El president de la JNC, Pol Moragas, ha explicat a Cugat.cat que, tot i entendre que el govern municipal ha de vetllar perquè la bandera espanyola onegi a l'ajuntament, creu que el Dia de la Hispanitat és un bon moment per despenjar-la perquè 'no hi ha res a celebrar'.

Pol Moragas

Des de la JNC també demanarem que l'alcaldessa retiri la bandera espanyola el 12 d'octubre. Igualment entenem que com a govern municipal l'ha de tenir penjada però volem que el Dia de la Hispanitat no ho estigui.


D'altra banda, Moragas ha dit que la JNC és partidària de portar l'estelada a la plaça de la Vila, tot i ser un tema que abans s'ha d''estudiar i parlar'. Amb tot, aposta perquè aquesta bandera onegi a l'ajuntament l'Onze de Setembre, abans que el 12 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.