La gigaenquesta arrenca a Sant Cugat amb els indecisos


Temes relacionats

El govern espanyol insta els ajuntaments a no fer cap moviment respecte el 9N ( 7/oct/14)

Sant Cugat i el món municipal lliuren a la Generalitat el seu suport a la consulta ( 5/oct/14)

Més de 2.000 persones es concentren a Sant Cugat a favor de la consulta ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han engegat aquest dissabte la gigaenquesta a Sant Cugat, en la qual participaran més de 600 voluntaris. El tret de sortida d'aquesta enquesta porta a porta s'ha centrat en els barris i punts de la ciutat on les entitats han detectat més indecisos sobre el procés sobiranista. Aquesta iniciativa forma part de la campanya unitària 'Ara és l'hora' amb l'objectiu de conèixer l'opinió ciutadana sobre el futur del país.

Els voluntaris han recorregut la ciutat i porta a porta han enquestat els veïns. El qüestionari consta de sis preguntes amb les quals els enquestats defineixen com volen que sigui el futur de Catalunya. Aquesta primera jornada de la campanya s'ha centrat en les zones amb més indecisos respecte a la independència de Catalunya. Tot i així, el president local de l'ANC, Manel Porta, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és arribar a tota la ciutadania.

Manel Porta

L'objectiu de la gigaenquesta és arribar a totes les cases de Catalunya i, per tant, també les de Sant Cugat.


La campanya té a Sant Cugat més de 600 voluntaris, tot i que els impulsors de la iniciativa esperen que s'hi adhereixen més persones per arribar als 800. Això significa que cada voluntari haurà de fer entre 30 i 35 enquestes. Els voluntaris que ja col·laboren amb la campanya han destacat la importància d'aquesta iniciativa pel moment que viu el país.

Voluntàries

Fa molt temps que penso que Espanya no m'agrada i ara és l'hora d'acabar amb això. / Fa temps que Catalunya necessita un canvi i hem de crear el nostre futur.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de fer la primera de les enquestes a la ciutat. Conesa ha descartat que la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional de la consulta pugui afectar la resposta de la ciutadania davant aquesta campanya.

Mercè Conesa

La ciutadania està més tranquil·la i hem de continuar fent una feina de difusió per conèixer les opinions.


A aquesta primera jornada, també s'hi han sumat diverses personalitats de la ciutat i representants polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.