Pau Villòria és el nou gerent de l'Ajuntament en substitució de Jordi Turull


  • Comparteix:

Villòria pendrà el relleu a Turull a partir de l'1 de maig.

Villòria pendrà el relleu a Turull a partir de l'1 de maig.

Pau Villòria i Sistach serà el nou gerent de l'Ajuntament després que Jordi Turull hagi deixat el càrrec per prendre possessió de la seva acta de diputat al Parlament per Convergència i Unió. D'altra banda, Joan Giordani és el nou cap d'Àrea de Territori en substitució de Lluís Hosta que és el nou gerent de Promusa.

Jordi Turull deixa l'Ajuntament per dedicar-se, en exclusiva, a la seva carrera de parlamentari per CIU. La seva marxa suposa el relleu al capdavant de la gerència de l'Ajuntament que encapçalarà Pau Villòria i Sistach, fins ara, secretari general del departament de Cultura. Del 1996 al 2002 va ser el cap de gabinet del conseller de Sanitat.

L'alcalde ha volgut agrair la tasca de Jordi Turull a l'Ajuntament i la seva vocació de servei:

Lluís Recoder

Turull sempre ha tingut una vocació de servei. Primer a Sant Cugat i ara a Catalunya amb el seu escó al Parlament. Li desitjo sort.


Villòria, de 42 anys i casat, és Llicenciat en Dret i Diplomat en 'Funció Gerencial de les Administracions Públiques' per ESADE.

Però aquest no és l'únic canvi en l'organigrama de l'Ajuntament, ja que Lluís Hosta deixa de ser el director d'àmbit de Territori per ser el gerent de l'empresa municipal Promusa. El seu lloc l'ocuparà el fins ara director de Serveis Territorials de Rubí, Joan Giordani que ha estat 10 anys al servei d'ICV al consistori rubinenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.