El ple dóna el vistiplau a l'ampliació de capital social de Promusa


  • Comparteix:

El ple ha donat el vistiplau a l'ampliació / Foto: Promusa.cat

El ple ha donat el vistiplau a l'ampliació / Foto: Promusa.cat

El consistori ha aprovat l'ampliació del capital social de l'empresa d'habitatge públic Promusa a través de l'aportació de dos terrenys ubicats a les Cases dels Mestres de la Floresta i a Can Mates. Així ho ha aprovat el ple d'aquest dilluns a través d'una proposta que ha tingut el suport de totes les formacions polítiques excepte el PP, que s'ha abstingut, i del regidor no adscrit, que hi ha votat en contra.

ESCOLTA-HO

La suma d'aquestes dues parcel·les està valorada en 2'85 milions d'euros, i l'ampliació del capital de l'empresa municipal comportarà l'ampliació de la participació que l'Ajuntament té en aquesta empresa, de la qual és el titular únic.

La mesura no ha convençut el regidor no adscrit, Bruno de Salvador, que considera que Promusa té una 'orientació equivocada' des de fa molt de temps. En una línia semblant el regidor del PP, Álvaro Benejam, ha explicat que l'empresa no es troba en una situació financera 'còmoda'. Davant d'aquestes opinions, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha assegurat que l'empresa és solvent tot i tenir situacions de tensió financera.

Carles Brugarolas

Promusa és una societat molt solvent perquè té un patrimoni molt gros. Pot tenir puntes de tresoreria, com li passa a qualsevol empresa.


La sessió també ha servit per donar compte del pagament a proveïdors durant el segon trimestre, tal com marca la llei. Així, les últimes dades apunten que Promusa paga en 13 dies, l'Ajuntament ho fa a en 35, el Patronat Municipal d'Educació en 20, el Centre Cultural en 38 i l'OAMCIC en 32. La mitjana de pagament ponderada de l'Ajuntament sense comptar Promusa és de 33 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.