El PP referma el seu 'no' a l'avortament davant les crítiques de De Salvador

Carreras és president del PP local

Política

Publicat el 23/oct/14 per Sílvia González

El PP ha emès un comunicat en què referma la seva oposició contra l'avortament davant les crítiques rebudes per l'expopular i ara regidor no adscrit, Bruno de Salvador, per votar en contra de la seva moció per convertir Sant Cugat en un municipi 'pro-vida'. El partit explica que el seu vot contrari es deu al fet que De Salvador ocupa una acta de regidor de forma il·legítima i assegura que la seva actuació 'els perjudica' per abanderar en la seva persona la defensa al dret a la vida.

Escolta-ho

Després de la sortida de Bruno de Salvador del PP per la retirada de la reforma de la Llei de l'avortament, les desavinences entre l'expopular i l'executiva del partit continuen. El PP local ha emès aquest dijous un comunicat arran de les crítiques llençades per De Salvador en alguns mitjans per la decisió de la formació de votar en contra de la seva moció per declarar Sant Cugat municipi 'pro-vida', en el passat ple.

En la sessió plenària, el portaveu del PP, Jordi Carreras, va justificar el vot contrari adduint que la formació ha expressat en reiterades ocasions la seva oposició contra l'avortament en el ple. En segon lloc, Carreras va explicar que no legitimaven la proposta del regidor no adscrit per ocupar una acta que deu 'als votants del PP'.

En el comunicat, subscrit pel grup municipal i l'executiva del partit, asseguren que l'actitud de De Salvador 'els està perjudicant' amb les seves 'falsedats' i 'calúmnies'. El PP local afegeix que l'expopular ha convertit en 'histriònic i teatral' el fet de mantenir l'acta de regidor.

Al text, els populars refermen la postura de defensar 'sense excepcions' el dret a la vida dins i fora el partit amb una 'profunda convicció'.