ERC-MES veu factible reeditar l'acord amb l'equip de govern per als pressupostos del 2017


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Mireia Ingla han valorat l'acord d'estabilitat pressupostària del 2016 amb l'equip de govern

Ferran Villaseñor i Mireia Ingla han valorat l'acord d'estabilitat pressupostària del 2016 amb l'equip de govern

ERC-MES veu factible reeditar l'acord amb l'equip de govern per tirar endavant els pressupostos del 2017. La formació republicana s'ha mostrat 'raonablement satisfeta' amb els resultats del pacte d'estabilitat pressupostària del 2016 tot i que 'no sempre ha anat a la velocitat desitjada'. Els independentistes han destacat 'la lleialtat mútua i la transparència' que han fet possible la bona marxa l'acord.

La formació d'esquerres ha destacat, entre altres, l'èxit de la tarifació social i de les subvencions al pagament de l'IBI per a persones amb escassa capacitat econòmica fruit de l'acord d'estabilitat pressupostària. El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha valorat l'entesa.

Ferran Villaseñor

Queda molt clar que aquest pacte s'ha complert amb un percentatge molt elevat i el que no s'ha complert s'està treballant. El que no podíem admetre és que allò que es pactés no es complís, i el que no s'ha executat en aquests moments és per raons objectives de les quals hem format part.


La targeta ciutadana és una de les propostes incloses en el compromís que encara no s'ha pogut implementar. Els republicans han avançat que abans acabi l'any es contractarà l'empresa encarregada de desenvolupar el servei. La formació també ha destacat la bona entesa amb els tinents d'alcalde d'Economia, primer Carles Brugarolas, i actualment Damià Calvet.

ERC-MES explicarà properament les propostes per als pressupostos del 2017 i ja ha avançat que seran continuïstes i que apostaran, entre altres, per ampliar la tarifació social més enllà de les escoles bressol, escoles artístiques i activitats de lleure i casals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.