ERC critica que el PP incompleixi el compromís d'unir l'AP7 i l'A2 al 2015

ERC demana l'enllaç entre l'AP-7 / B-30 i l'A-2

Política

Publicat el 27/oct/14 per Núria Juanico

ERC ha presentat una esmena als pressupostos generals de l'Estat (PGE) perquè s'incorpori una partida pressupostària per a la connexió entre l'AP7 i l'A2 a l'alçada de Castellbisbal. La formació considera 'escandalós' l'incompliment de la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, que es va comprometre fa un any a Sant Cugat a enllestir la infraestructura el 2015. A instàncies dels republicans locals, el partit també ha presentat esmenes per pressupostar els intercanviadors de Volpelleres i Hospital General.

ERC lamenta que els pressupostos generals de l'Estat no incloguin la inversió destinada a la connexió entre l'AP7 i l'A2. Es tracta d'una demanda que no és nova a la ciutat, que fa un any ja va reclamar la finalització del viaducte al ministeri espanyol de Foment a través d'una moció institucional al ple. De fet, la ministra de la cartera, Ana Pastor, va assegurar en la inauguració del Celler Modernista que la connexió estaria llesta l'any vinent. Per això, ERC no entén com es pot complir aquest compromís sense incloure la partida pressupostària corresponent, tal com ha explicat el secretari de política municipal del partit, Èric Gómez.

Èric Gómez

Des d'ERC no entenem com es pot complir aquest compromís si no es garanteix la partida pressupostària. El PP està incomplint els compromisos de forma escandalosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La formació també ha presentat dues esmenes per sol·licitar dues partides pressupostàries més. La primera demana la inversió per a construir l'intercanviador de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres i l'estació de Renfe de Sant Cugat. També es tracta d'una demanda reiterada que el ple municipal va sol·licitar a Renfe el 2013 i que ERC ja havia sol·licitat al govern espanyol.

ERC ha presentat una tercera esmena als pressupostos de l'Estat per reclamar la construcció de l'intercanviador entre l'estació de FGC de l'Hospital General i l'estació de Renfe de Rubí, una petició que també s'ha reclamat diverses vegades des de Sant Cugat.