Agustí Soberano, president del Partit dels Pensionistes, a la llista de la uaSC


Temes relacionats

La uaSC i el Partit dels Pensionistes treballaran junts en temes sobre gent gran (20/mar/14)

La uaSC insta els jubilats a reclamar l'increment de la pensió del 2012 ( 7/feb/13)


  • Comparteix:

Agustí Soberano, a la dreta, amb l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

Agustí Soberano, a la dreta, amb l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

El president del Partit dels Pensionistes, el santcugatenc Agustí Soberano, ha entrat a formar part de la llista electoral de la uaSC per a les eleccions municipals del maig del 2015. Soberano ha explicat en roda de premsa que s'ha sumat a aquest partit com a independent perquè vol treballar en una formació local amb propostes semblants al seu partit de caire estatal.

La uaSC no ha especificat, encara, en quin número de la llista anirà Soberano i ho decidiran en una assemblea durant la primera quinzena de gener. Agustí Soberano ha explicat que el seu objectiu és treballar en un partit local amb inquietuds sobre la gent gran semblants a les del Partit dels Pensionistes.

Agustí Soberano

No és important el número de la llista on aniré sinó poder treballar en un partit on les propostes que fa i les inquietuds que té són semblants a les del Partits dels Pensionistes.


Des de la uaSC aposten perquè Sant Cugat promocioni més activitats esportives per a la gent gran. A més, volen que l'Ajuntament destini més ajudes perquè aquest col·lectiu pugui gaudir, almenys, d'una sortida a l'any amb l'Imserso.

La uaSC i el Partit dels Pensionistes estan aliats des del març quan van decidir analitzar qüestions que afecten la gent gran. Les dues formacions, sense presència al ple, van pactar ja llavors informar aquest col·lectiu de temes com el futur de les pensions, la llei de la dependència i les residències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.