CDC dóna el tret de sortida a la seva campanya a favor del doble 'sí' pel 9N

Conesa i Terribas / Foto: CDC

Política

Publicat el 29/oct/14 per Sílvia González

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha engegat aquest dimecres al vespre la seva campanya a favor del doble 'sí' en el procés participatiu del 9N amb una enganxada de cartells. La portaveu de CDC, Mercè Conesa, considera que diumenge que ve 'és una oportunitat única' perquè els ciutadans es pronunciïn sobre el futur que volen per a Catalunya.

A banda de sumar-se a la campanya 'Ara és l'hora', CDC ha decidit fer campanya pròpia pel 9N. La plana major de CDC s'ha donat cita al pirulí informatiu de l'avinguda de Pla de Vinyet amb el carrer de Cèsar Martinell per engegar de forma simbòlica la campanya a favor del doble 'sí' amb l'enganxada de cartells.

L'encarregada de penjar el cartell, sota el lema 'Siguem positius', ha estat la portaveu de CDC, Mercè Conesa, que en declaracions a Cugat.cat ha subratllat la transcendència que té el 9N pel futur dels catalans i catalanes.

Mercè Conesa

Nosaltres, si som positius, sabem que arribarem a la fita a la qual volem arribar. A partir del 9N hem de treballar de manera unitària per ser un estat independent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de CDC, Joan Maria Terribas, ha acompanyat Conesa en l'acte, igual que alguns regidors convergents com Pere Casajoana, Jordi Puigneró, Joana Barbany, Susanna Pellicer, Raül Grangé i el president de la JNC, Pol Moragas.