Tres membres de la JSC estaran entre els tretze primers membres de la llista electoral del PSC


  • Comparteix:

Aintzane Conesa, Elena Vila i Aaron Egea són els tres representants de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) que formaran part de llistes del PSC dels propers comicis municipals. Els socialistes destaquen el seu compromís amb les polítiques de joventut i inclouen els tres joves entre els tretze primers membres de la llista electoral.

Aintzane Conesa, regidora durant aquest mandat i directora de la campanya electoral, serà la número 3 de les llistes municipals del PSC, mentre que Elena Vila serà la número 8. Aaron Egea, de la seva banda, ocuparà la tretzena posició, un lloc molt especial ja que obtenir-lo suposaria aconseguir majoria absoluta.

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, ha definit als tres representants com persones d'esquerres, representatives de la ciutadania i amb molta capacitat de diàleg i entesa. De la seva banda, els tres representants, Conesa, Vila i Egea, han mostrat la seva il·lusió i el seu compromís amb el partit de cara als propers comicis.

Representants de la JSC

Ara toca defensar aquest projecte.


El primer secretari de la JSC a Catalunya, Raül Moreno, ha destacat el compromís de la formació amb les polítiques de joventut.

Raül Moreno

Vull destacar la meva aposta per la llista de Sant Cugat.


L'alcaldable socialista, Salvador Gausa, ha presentat aquest dijous els tres candidats al Cucufat Cafè en companyia del primer secretari de la JSC a Catalunya, Raül Moreno, i del de Sant Cugat, David Gutiérrez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.