'Ara és l'hora' mobilitza a favor del 9N unes 200 persones en una caminada


  • Comparteix:

Els assistents sortint de la plaça de la Vila.

Els assistents sortint de la plaça de la Vila.

La campanya 'Ara és l'hora' ha reunit aquest diumenge unes 200 persones en un acte reivindicatiu per mobilitzar els santcugatencs de cara al procés participatiu del 9N. Una caminada i una pedalada fins al Pi d'en Xandri han donat forma a aquesta mobilització amb la qual les seccions locals de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural han visibilitzat el moviment independentista.

L'acte ha donat el tret de sortida des de la plaça de la Vila per emprendre junts una caminada i una pedalada fins al Pi d'en Xandri. Amb aquest recorregut 'Ara és l'hora' ha buscat animar els participants a votar diumenge vinent, com ha explicat a Cugat.cat el secretari d'Òmnium Cultural de Sant Cugat, Jordi Mestres.

Jordi Mestres

Fomentem la participació popular, que la gent s'apunti a fer coses i així donar vistositat a la campanya.


La proposta ha omplert el recorregut de color groc, amb globus, samarretes i llacets per reclamar la independència de Catalunya. L'acte ha acabat amb un parlament reivindicatiu al Pi d'en Xandri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.