'Ara és l'hora' tanca dissabte la campanya del 9N al parc de Ramon Barnils


Temes relacionats

'Ara és l'hora' mobilitza a favor del 9N unes 200 persones en una caminada ( 2/nov/14)

'Ara és l'hora' es reivindica amb una pedalada i una caminada al Pi d'en Xandri ( 2/nov/14)

ANC i Òmnium criden els santcugatencs a anar a l'acte d''Ara és l'hora' (19/oct/14)

Un centenar de persones fa pinya a favor de la consulta davant de l'ajuntament (15/oct/14)

Més de 2.000 persones es concentren a Sant Cugat a favor de la consulta ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

L'últim acte d''Ara és l'hora' va tenir lloc davant l'ajuntament

L'últim acte d''Ara és l'hora' va tenir lloc davant l'ajuntament

La campanya 'Ara és l'hora' organitzarà aquest dissabte al parc de Ramon Barnils, a partir de les cinc de la tarda, una festa de tancament de la campanya a favor del 9N. L'alcaldessa, Mercè Conesa, el coordinador del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir, Raül Romeva, el periodista Iu Forn i les seccions locals de l'ANC i Òmnium, entre d'altres, participaran a la trobada que començarà amb una cercavila a la plaça d'Octavià.

La campanya 'Ara és l'hora' a favor del 9N arriba a la recta final la vigília del procés participatiu amb una festa de cloenda, que rep el suport de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Súmate.

El president local de l'ANC, Manel Porta, ha explicat que es tracta d'un acte per posar la traca final a la campanya on hi haurà propostes lúdiques per a grans i petits.

Manel Porta

És un acte de final de campanya, pensat per a nens i persones grans.


La trobada arrenca a les cinc de la tarda amb una cercavila a la plaça d'Octavià, de la mà de les entitats de cultura popular i tradicional, fins el parc de Ramon Barnils. A tres quarts de sis, aquestes entitats protagonitzaran actuacions per amenitzar la vetllada fins a les sis, moment en què tindrà lloc l'espectacle de la companyia infantil florestana La Xiula. A un quart de vuit serà el moment del concert del cantautor local Pere Codó.

A tres quarts de vuit arribarà el plat fort de la trobada amb els parlaments a càrrec de l'alcaldessa, Mercè Conesa; la membre de Súmate Nicolasa Fernández; el periodista Iu Forn; el coordinador del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir, Raül Romeva; la presidenta d'Òmnium, Maria Rosa Caballé; i el president de l'ANC, Manel Porta.

Un sopar amb aperitiu i fideuà, a dos quarts de nou del vespre, encaminarà la recta final de la trobada que clourà amb el concert del grup local T24. La festa tindrà servei de bar fins a dos quarts d'onze de la nit.

Els tíquets, de cinc euros, estan a la venda cada dia a les parades de l'ANC. Per consultar el lloc i horaris de les parades, cal enviar un correu a santcugat@assemblea.cat.

Aquest és el darrer acte que organitza 'Ara és l'hora' pel 9N. En les últimes setmanes Sant Cugat ja ha acollit diverses iniciatives destinades a mobilitzar la ciutadania de cara al procés participatiu d'aquest diumenge. A finals de setembre, més de 2.000 persones es van concentrar a la plaça de la Vila a favor de la consulta.

Després de la suspensió per part del Tribunal Constitucional, a mitjans d'octubre, l'ANC i Òmnium Cultural s'han concentrat cada dimarts davant l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.