Lluís Donés, expresident de Protecció Civil, a la llista de la uaSC

Lluís Donés, a la dreta, acompanyat de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

Política

Publicat el 5/nov/14 per Mar Castro

L'expresident dels voluntaris de Protecció Civil de Sant Cugat, Lluís Donés, ha entrat a formar part de la llista electoral de la uaSC per a les eleccions municipals del maig del 2015. Donés ha explicat que s'ha sumat a aquest partit, que no té presència al ple, com a militant perquè és l''única alternativa' política que es preocupa realment per la ciutadania.

Lluís Donés ha criticat, en declaracions a Cugat.cat, la resta de formacions polítiques de Sant Cugat perquè considera que prometen molt però compleixen poc, raó principal per haver-se unit a la uaSC.

Lluís Donés

He vist que és l'unica alternativa que hi ha a Sant Cugat que realment es preocupa per la ciutadania. Em preocupa que hi ha coses que es fan malament i s'amaguen. Tots els partits tenen promeses però mai hi ha cap fet rellevant ni que compleixin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Donés ha explicat que la seva experiència en seguretat ciutadana ajudarà el partit veïnal i ha lamentat que Sant Cugat no disposi, segons assegura, d'un pla d'emergència municipal i un pla d'evacuació en cas de catàstrofe.

El partit no ha especificat encara, com ja va fer la setmana passada quan van presentar Agustí Soberano, en quin lloc anirà a la llista Donés. És una informació que facilitaran al gener del 2015.