Roser Casamitjana ja té avals per ser candidata d'ICV-EUiA a l'alcaldia


  • Comparteix:

Roser Casamitjana és regidora d'iCV-EUiA

Roser Casamitjana és regidora d'iCV-EUiA

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ja ha recollit avals suficients per ser la propera candidata ecosocialista a l'alcaldia. Aquest divendres, acaba el termini per presentar candidatures i, en cas que no n'aparegui cap altra, no hi hauria eleccions primàries.

Casamitjana ja ha recollit una vintena d'avals i podrà optar a rellevar Joan Calderon com a cap de llista d'ICV-EUiA. Segons fonts consultades per Cugat.cat, per ara no s'ha presentat cap altra candidatura per ser alcaldable ecosocialista a Sant Cugat. En cas que es mantingui aquest escenari, no hi haurà procés de primàries i Casamitjana serà la cap de llista.

Una comissió de garanties fa el seguiment per garantir que el procés sigui obert i transparent. Està formada per la presidenta de l'Ateneu Santcugatenc, Margarida Cleris, com a persona no vinculada amb la formació; Narcís Sánchez com a persona simpatitzant i Àssun Reyes com a militant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.