L'EMD de Valldoreix edita un cartell per animar els ciutadans a votar pel 9N


Temes relacionats

Més de 2.000 persones es concentren a Sant Cugat a favor de la consulta ( 1/oct/14)

Valldoreix se suma al suport del món local a la convocatòria del 9N (22/set/14)

Valldoreix també donarà suport al 9N amb una junta extraordinària dilluns (18/set/14)


  • Comparteix:

Imatge promocional del suport de l'equip de govern de Valldoreix al 9N / Foto: EMD de Valldoreix

Imatge promocional del suport de l'equip de govern de Valldoreix al 9N / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha editat un cartell promocional on apareixen els set membres del govern de CiU-Actuem donant suport al procés participatiu del 9N i convidant els ciutadans a votar aquest diumenge. A més, l'EMD ha habilitat de cara a aquesta jornada un servei especial d'autobús per facilitar el desplaçament a l'institut Leonardo, punt de votació de molts valldoreixencs, de nou del matí a nou de la nit.

L'acció comunicativa que protagonitza el govern de l'EMD vol 'fer arribar als valldoreixencs que estan cridats a participar el 9N', segons el president Josep Puig. Al cartell apareixen els set membres de l'equip de govern -els vocals Joan Ribera, Xavier Gavaldà, Susanna Herrada, Bernat Gisbert, Quim Castelló, Jordi Ortolà i el president Josep Puig- amb el logotip promocional de la campanya de la Generalitat '9N 2014. Tu hi participes. Tu decideixes'.

Aquesta iniciativa no és l'única actuació que ha fet l'EMD a favor del 9N. La junta de veïns va aprovar una moció de suport a la Llei de consultes i l'EMD va convocar els valldoreixencs a concentrar-se davant la Casa de la Vila en contra la primera suspensió que el Tribunal Constitucional (TC) va efectuar sobre aquesta llei i la convocatòria del 9N.

De cara a la jornada de diumenge, l'EMD ha habilitat un servei especial d'autobús perquè els ciutadans puguin anar a votar al punt de referència, l'institut Leonardo da Vinci. El servei, que serà ininterromput, funcionarà de nou del matí a nou del vespre.

La freqüència de pas del bus serà de 25 minuts. El recorregut sortirà de la plaça de l'estació i s'aturarà a totes les parades dels següents carrers: plaça de Can Cadena, rambla de Jacint Verdaguer, plaça de Mas Roig, avinguda de Jacint Verdaguer, avinguda d'Alcalde Ramon Escayola, carrer de Rossinyol, passeig del Nard i fins a arribar a l’institut Leonardo da Vinci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.