Més d'un 10% de santcugatencs ja ha votat en el 9N a les onze del matí


Temes relacionats

Troba el teu punt de votació en un clic ( 9/nov/14)

Especial informatiu multimèdia sobre el 9N a Cugat.cat ( 9/nov/14)

69.249 santcugatencs tenen dret a vot en el procés participatiu del 9N ( 9/nov/14)

Guia pràctica per votar el 9N a Sant Cugat ( 9/nov/14)

L'Ajuntament habilita un dispositiu especial per garantir la mobilitat del 9N ( 4/nov/14)

15.000 votants a la consulta del 13-D, un 25% dels cridats a les urnes (13/des/09)

13-D (14:00h): Ja han votat 9.748 santcugatencs, un 17% dels ciutadans cridats a les urnes (13/des/09)


  • Comparteix:

Cues per votar a l'Arnau Cadell al migdia

Cues per votar a l'Arnau Cadell al migdia

7.082 santcugatencs ja han votat fins a les onze del matí en el procés participatiu d'aquest 9N, segons dades recollides per Cugat.cat a peu d'urna en el cinc punts de votació de la ciutat. Aquesta xifra representa un 10,2% dels gairebé 70.000 santcugatencs amb dret a vot i s'acosta al 15% de participació total de la consulta per la independencia del 13 de desembre de 2009, quan també podien votar els majors de 16 anys.

Els cinc punts de votació habilitats a Sant Cugat per al procés participatiu han obert les seves portes amb normalitat a les nou del matí, on les votacions han arrencat sense incidències destacables. Abans de l'obertura, hi havia cues de votants a la porta dels equipaments educatius que s'han anat incrementant quan han obert els punts de votació.

69.249 santcugatencs majors de 16 anys tenen dret a vot aquest diumenge en el procés participatiu del 9N. En total hi ha 69 meses repartides entre els cinc instituts públics de la ciutat, que estaran oberts fins a les vuit del vespre, per poder-hi dipositar el vot amb prèvia presentació del DNI.

El consistori ha organitzat un dispositiu especial de transport públic per facilitar el desplaçament als punts de votació. Concretament, les línies d'autobús L3, L4 i L11 funcionen com un dia feiner. El 010 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) estaran oberts durant tot el dia amb treballadors municipals voluntaris i s'ha habilitat una senyalització per arribar als cinc espais de votació.

Cugat.cat organitza aquest diumenge un seguiment especial del procés participatiu del 9N. El grup de comunicació multimèdia oferirà tota la informació del transcurs de la jornada a la web Cugat.cat, al 91.5FM i a les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.