Rosa Cubero és la presidenciable de la uaSC a l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

Josep Puig optarà per tercera vegada a la presidència de l'EMD de Valldoreix (28/oct/14)

L'assemblea d'ERC elegeix Noël Climent com a presidenciable de Valldoreix (26/set/14)


  • Comparteix:

La uaSC ha presentat aquest dimarts Rosa Cubero

La uaSC ha presentat aquest dimarts Rosa Cubero

La valldoreixenca Rosa Cubero serà la presidenciable de la uaSC de cara a les eleccions a l'EMD de Valldoreix de 2015. Cubero, que no descarta una aliança amb altres forces excepte CiU, es marca el repte d'impulsar una candidatura que potenciï la participació ciutadana, la transparència i l'oferta lúdica per als joves. La uaSC no té presència ni al ple de Sant Cugat ni a la junta de veïns de Valldoreix.

Defensar el poble valldoreixenc preservant el seu esperit original i millorant els equipaments d'aquesta zona. Aquest és un dels principals objectius de Cubero que, a banda del seu vincle amb la uaSC, també és membre del Consell de la Vila, vicepresidenta de la plataforma Salvem les Zones Verdes de Valldoreix i membre de l'associació Afectats pel Pla General Metropolità (PGM).

Cubero no ha descartat aliances amb altres forces que 'comparteixin les idees de la uaSC' però sí que ha exclòs CiU de qualsevol possible coalició. La presidenciable, que també assumirà el càrrec de coordinadora de la formació a Valldoreix, es marca com a objectiu promoure la participació dels valldoreixencs en la vida del territori, potenciar la transparència a l'EMD i portar una nova oferta lúdica que engresqui els joves.

Rosa Cubero

Volem treballar per una veritable transparència i una autèntica participació ciutadana. També hem de crear punts de trobada per als joves i la gent gran.


Cubero també s'ha referit al projecte de nova centralitat que prepara l'actual govern de CiU-Actuem. Per la uaSC, ha dit, es tracta d'una idea que 'destruiria el poble i la seva estructura'. El que cal, segons Cubero, és mantenir Valldoreix tal com està però millorant-ne els equipaments.

En principi, la candidata optarà a la presidència de l'EMD, a l'espera de la Llei de Governs Locals que està elaborant la Generalitat. Actualment, la normativa de les EMD estableix que els ciutadans voten per elecció directa el seu president, mentre que el seu vot als comicis de Sant Cugat determina la composició de la junta de veïns de Valldoreix. En cas que això canvïi, la uaSC podria modificar la seva candidatura per adaptar-se a una hipotètica nova llei.

De moment, Josep Puig de CiU-Actuem i Noël Climent d'ERC són els altres candidats valldoreixencs confirmats pels seus respectius partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.