ERC i les JERC reclamen una solució pacífica per a l'acampada de la PAH


Temes relacionats

Cinc ferits i aldarulls en el desallotjament de la PAH de Rubí pels Mossos (11/nov/14)

La PAH de Rubí ja acumula cinc multes per ocupació del carrer a Sant Cugat ( 3/nov/14)

ERC i les JERC reclamen la retirada immediata de la multa a la PAH (30/oct/14)


  • Comparteix:

L'ocupació de l'oficina de Torreblanca per membres de la PAH

L'ocupació de l'oficina de Torreblanca per membres de la PAH

ERC i les JERC demanen a l'Ajuntament que garanteixi que l'acampada de la PAH al carrer de Villà no serà desallotjada utilitzant la força. Amb aquesta demanda, les formacions volen evitar que es tornin a repetir els episodis de violència que es van produir aquest dilluns amb el desallotjament de 13 membres de la PAH de Rubí que havien ocupat la seu de CatalunyaCaixa a l'avinguda de Torreblanca.

A més, volen que l'Ajuntament actuï per donar una solució a les persones afectades. En aquest sentit, el secretari de política municipal d'ERC, Èric Gómez, critica que el govern local hagi posat sis multes a la PAH, fet que demostra la poca voluntat de solucionar el problema.

Per aquest motiu, ERC i les JERC exigeixen que l'Ajuntament garanteixi la seguretat dels membres de la PAH i que es comprometi a vetllar pels més febles, segons Gómez.

Èric Gómez

La PAH només podrà ser desallotjada si ho demana el consistori. Per aquest motiu, exigim que garanteixi la seguretat del membres de la plataforma i es comprometi a vetllar per ells.


De fet, fa uns dies les dues formacions ja van reclamar a l'Ajuntament que retirés les multes als membres de la plataforma. Gómez també ha destacat que el dret de manifestació i d'habitatge 'estan per sobre' de l'ordenança d'ocupació de la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.