Ferran Villaseñor no deixarà, de moment, el PSC


Temes relacionats

Villaseñor, elegit membre de l'equip directiu de Moviment Catalunya ( 8/set/14)

NECat s'alia amb Avancem i Moviment per representar el socialisme català ( 7/set/14)

Ferran Villaseñor forma part de la comissió gestora de Moviment Catalunya ( 6/jul/14)


  • Comparteix:

El regidor del PSC i membre de Moviment Catalunya, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El regidor del PSC i membre de Moviment Catalunya, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, no trencarà, per ara, el carnet del partit per entrar a formar part de la nova formació socialista que tiraran endavant Nova Esquerra Catalana (NECat) i Moviment Catalunya, del qual forma part el santcugatenc. Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que aquesta decisió ara no toca prendre-la i que ell treballa de cara a les municipals per unir esforços amb el màxim de partits d'esquerres.

NECat i el corrent intern del PSC Moviment Catalunya es fusionaran en un nou partit que es fundarà al gener, segons s'ha filtrat aquest dijous a diversos mitjans. Això comportarà que les diputades socialistes al Parlament Marina Geli i Núria Ventura, així com Montserrat Tura, deixin la militància al PSC. Una decisió que el portaveu local dels socialistes, Ferran Villaseñor, encara no comparteix, tot i formar part de l'equip directiu de Moviment Catalunya. Villaseñor considera que la decisió d'estripar el carnet l'ha de decidir cadascú 'des de la seva llibertat i més endavant'.

Ferran Villaseñor

Moltes de les declaracions que s'han fet no han estat per boca dels nostres diputats i altres membres del partit, i, per tant, les decisions d'estripar o no el carnet, cadascú les decidirà en la seva llibertat però sobretot més endavant.


L'objectiu d'aquesta nova formació, que s'ha de presentar en roda de premsa aquest divendres i que també integraria l'eurodiputat i exconseller Ernest Maragall, és concórrer a les eleccions municipals del maig. En aquest sentit, Villaseñor ha explicat que la seva posició continua sent la mateixa de sempre: 'intentar ampliar el màxim possible l'espai socialista a Sant Cugat sumant diferents forces'.

Ferran Villaseñor

La meva posició sempre ha estat la mateixa, que és intentar ampliar el màxim possible l'espai socialista a Sant Cugat i el que hem de fer tots plegats és intentar sumar.


La nova formació d'esquerres estarà format, sobretot, pels membres del PSC que han mostrat discrepàncies amb el partit arran del debat sobiranista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.