Ferran Villaseñor no deixarà, de moment, el PSC

El regidor del PSC i membre de Moviment Catalunya, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 20/nov/14 per Mar Castro

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, no trencarà, per ara, el carnet del partit per entrar a formar part de la nova formació socialista que tiraran endavant Nova Esquerra Catalana (NECat) i Moviment Catalunya, del qual forma part el santcugatenc. Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que aquesta decisió ara no toca prendre-la i que ell treballa de cara a les municipals per unir esforços amb el màxim de partits d'esquerres.

NECat i el corrent intern del PSC Moviment Catalunya es fusionaran en un nou partit que es fundarà al gener, segons s'ha filtrat aquest dijous a diversos mitjans. Això comportarà que les diputades socialistes al Parlament Marina Geli i Núria Ventura, així com Montserrat Tura, deixin la militància al PSC. Una decisió que el portaveu local dels socialistes, Ferran Villaseñor, encara no comparteix, tot i formar part de l'equip directiu de Moviment Catalunya. Villaseñor considera que la decisió d'estripar el carnet l'ha de decidir cadascú 'des de la seva llibertat i més endavant'.

Ferran Villaseñor

Moltes de les declaracions que s'han fet no han estat per boca dels nostres diputats i altres membres del partit, i, per tant, les decisions d'estripar o no el carnet, cadascú les decidirà en la seva llibertat però sobretot més endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu d'aquesta nova formació, que s'ha de presentar en roda de premsa aquest divendres i que també integraria l'eurodiputat i exconseller Ernest Maragall, és concórrer a les eleccions municipals del maig. En aquest sentit, Villaseñor ha explicat que la seva posició continua sent la mateixa de sempre: 'intentar ampliar el màxim possible l'espai socialista a Sant Cugat sumant diferents forces'.

Ferran Villaseñor

La meva posició sempre ha estat la mateixa, que és intentar ampliar el màxim possible l'espai socialista a Sant Cugat i el que hem de fer tots plegats és intentar sumar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nova formació d'esquerres estarà format, sobretot, pels membres del PSC que han mostrat discrepàncies amb el partit arran del debat sobiranista.