L'ANC de Sant Cugat marca el seu posicionament per a les eleccions


Temes relacionats

Dades finals 9N: 32.130 vots amb 82% del doble 'sí', 12% del 'sí-no' i un 3% del 'no' (10/nov/14)


  • Comparteix:

L'ANC de Sant Cugat ja s'ha posicionat sobre quin ha de ser el full de ruta de l'entitat

L'ANC de Sant Cugat ja s'ha posicionat sobre quin ha de ser el full de ruta de l'entitat

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) manté la seva defensa d'una candidatura unitària per a les eleccions al Parlament, tot i que en cas de no conformar-se es mostra partidària de donar suport explícit a totes aquelles formacions que incorporin al programa la independència. Així ho ha decidit després d'una reunió amb els socis i simpatitzants en la qual l'entitat ha marcat el posicionament local sobre quin ha de ser el full de ruta de l'ANC després del 9N.

Aquest posicionament local, que també ha concretat la resta de seccions, s'ha fet arribar al secretariat nacional de l'ANC, que juntament amb els representats territorials decidiran aquest dissabte l'estratègia immediata de l'entitat. Això inclou definir quina ha de ser la implicació de l'ANC en les eleccions al Parlament, després de demanar que es convoquessin anticipadament.

El coordinador de l'ANC a Sant Cugat, Manel Porta, ha avançat a Cugat.cat que des de la secció local es valora donar suport explícit a tots els partits que defensin la independència de Catalunya si no es presenta una candidatura unitària.

Manel Porta

Defensem no fer campanya, però donar suport explícit als partits que defensin la independència i es comprometin de manera formal, amb el seu programa electoral.


A més, des de Sant Cugat també s'aposta per intensificar les accions encaminades a convèncer els indecisos, amb especial atenció als entorns de Barcelona i Tarragona.

Manel Porta

Falta convèncer molts indecisos. No hi ha res guanyat. El 9N va ser molt important però ara toca treballar de valent. L'ANC de Sant Cugat creu que un dels punts clau és convèncer mig milió d'indecisos.


Manel Porta serà el representant de la secció local de l'ANC a l'assemblea d'aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.