Podem, a l'espera dels òrgans locals per decidir la participació a les municipals


Temes relacionats

Podem la Floresta es presentarà a les eleccions municipals (23/nov/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les assemblees de Podem a Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'una de les assemblees de Podem a Sant Cugat

Podem a Sant Cugat decidirà si s'implica a les eleccions municipals una vegada hagi constituït els seus òrgans polítics a la ciutat. En cap cas, però, es presentarà sota la marca Podem, ja que si la futura direcció política decideix que el partit participi als comicis serà amb una candidatura ciutadana més enllà de la formació.

El partit es troba en ple procés de constitució interna a la ciutat. De fet, té obert el període per presentar candidatures al consell ciutadà i a la secretaria general, que aglutinaran de manera transversal tots els cercles del municipi.

Aquests òrgans són els que decidiran si la formació estarà present a les eleccions municipals. El membre de Podem Sant Cugat, Javier Luna, ha aclarit que en cas de participar en els comicis locals no serà sota la marca del partit, sinó amb una candidatura amb participació ciutadana més àmplia.

Javier Luna

Serà en coalició amb la ciutadania no amb altres partits, però serà si així ho decideix la nostra assemblea.


Al marge del que decideixi Podem a Sant Cugat, el cercle del partit a la Floresta ja ha avançat que té la intenció de presentar-se a les municipals, segurament amb un altre nom ja que la formació ha renunciat a participar en aquests comicis.

De moment, el partit té previst estar internament constituït principis d'any. En paral·lel, s'estan formant els cercles de Mira-sol i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.