Podem es presenta a les municipals amb la marca Guanyem Sant Cugat


Temes relacionats

Podem, a l'espera dels òrgans locals per decidir la participació a les municipals (24/nov/14)

Podem la Floresta es presentarà a les eleccions municipals (23/nov/14)


  • Comparteix:

Javier Luna vol ser secretari general de Podem a Sant Cugat

Javier Luna vol ser secretari general de Podem a Sant Cugat

L'assemblea dels cercles Podem a Sant Cugat ha decidit aquest dimecres presentar-se als comicis municipals sota el nom de Guanyem Sant Cugat, en una candidatura que obrirà les portes a altres formacions. Abans de fer primàries amb llistes obertes, Podem obre ara el procés per elegir el seu consell ciutadà i el secretari general. La de Javier Luna és l'única candidatura que s'ha presentat en l'assemblea per optar a secretari general.

Podem, que té pendent la constitució oficial de la formació, es presentarà a les eleccions municipals amb la marca Guanyem Sant Cugat. Seguint l'esquema de Guanyem Barcelona, la formació obrirà les portes també a altres partits de la ciutat per elaborar una candidatura ciutadana per optar a l'alcaldia.

L'elecció de l'alcaldable es farà a través d'un procés de primàries que arrencarà el 15 de febrer i culminarà un mes després, amb la designació del candidat. Un dels eixos que abordarà la formació serà la participació real de la ciutadania en els temes de ciutat, tal com explica en una entrevista a Cugat.cat el membre de Podem Javier Luna.

Javier Luna

Hi ha mecanismes de participació de Sant Cugat però no són vinculants. Volem la participació real dels ciutadans.


Prèviament però, a finals d'aquest mes, el moviment comença la campanya interna per elegir secretari general i consell ciutadà de Podem. Per al consell ciutadà, 15 persones s'han presentat com a proponents per aquest òrgan que tindrà 10 membres. Per a la candidatura de secretari general, l'única proposta ha estat la de Javier Luna, que ja ha avançat a Cugat.cat que no optarà com a alcaldable a les municipals.

El moviment de Podem a Sant Cugat aglutina a dia d'avui 338 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.