Javier Luna retira la candidatura a secretari general de Podem


  • Comparteix:

Javier Luna assegura que donarà suport a la candidatura de Antonio Roa

Javier Luna assegura que donarà suport a la candidatura de Antonio Roa

Javier Luna ha anunciat aquest dimecres que retira la seva candidatura a secretari general de Podem Sant Cugat. Luna assegura que ha pres aquesta decisió per motius personals. En aquest moments hi ha dues precandidatures per optar al càrrec, Antonio Roa i Julio Carmona. L'última setmana de desembre es farà la votació i el 2 de gener hi haurà secretari general del partit a la ciutat.

Luna reconeix que ha pres una 'decisió difícil' que respon únicament a motius personals. Tot i retirar la seva candidatura a secretari general de Podem a Sant Cugat, Luna es compromet a seguir treballant amb els companys del seu partit i a donar suport als seus candidats.

La setmana passada, l'assemblea dels cercles Podem a la ciutat va anunciar que es presentarà a les eleccions municipals amb la marca Guanyem per Sant Cugat. Javier Luna era l'únic candidat per optar a secretari general del partit, però finalment ha retirat candidatura.

Com a alternativa a Luna hi ha dues precandidatures: Antonio Roa i Julio Carmona. Aquest dissabte s'oficialitzaran les candidatures i començaran una campanya electoral que culminarà l'última setmana de desembre amb les votacions i el 2 de gener amb l'elecció del secretari general i la confecció del consell ciutadà de Podem.

Aquest dijous, a les set del vespre, el Cercle de Podem Sant Cugat es reuneix a la Casa de Cultura per organitzar les taules de debat amb la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.