Les JERC exigeixen a l'Ajuntament el compliment del Pacte per la Nit


Temes relacionats

Veïns, entitats, restauradors i consistori debaten el rumb del Pacte per la Nit (13/nov/14)

ERC, JERC i Arran acusen CiU de trencar el Pacte per la Nit de forma unilateral (25/set/14)

Tret de sortida a la implantació de les propostes del Pacte per la Nit (15/oct/12)


  • Comparteix:

'El jovent de Sant Cugat no som la Ventafocs' és el títol de la campanya de les JERC

'El jovent de Sant Cugat no som la Ventafocs' és el títol de la campanya de les JERC

Les JERC posen en marxa la campanya 'El jovent de Sant Cugat no som la Ventafocs' per exigir a l'Ajuntament el compliment del Pacte per la Nit. Les joventuts republicanes demanen al consistori que no actuï de forma unilateral i reclamen la creació d'una sala de concerts pública, permisos per organitzar actes al carrer a la nit i garantir una oferta d'oci nocturn a la ciutat.

Les joventuts d'ERC lamenten que no s'hagi elaborat un calendari adequat per a l'ocupació de la via pública a la nit i que no s'hagi fet pedagogia entre les parts implicades. En aquest sentit, les JERC reclamen una sala de concerts pública, permisos per a entitats i col·lectius per organitzar actes al carrer més tard de mitjanit, i mesures i activitats que garanteixin l'oci nocturn i no obliguin el jovent a marxar de la ciutat.

El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, creu que l'Ajuntament ha donat l'esquena al Pacte per la Nit i considera que, sense una oferta d'oci nocturn adequada, la ciutat acabarà deshumanitzada.

Lluc Cahís

Anem camí de trobar-nos amb una ciutat morta. Volem una ciutat viva. Si seguim aquesta línia estem anant cap a una ciutat deshumanitzada.


Segons les JERC, l'Ajuntament mai ha cregut en el Pacte per la Nit, nascut fa dos anys per crear un espai de diàleg i fer compatible l'oci nocturn i el descans dels veïns. El document va elaborar-se amb la participació de diferents agents socials i va incloure la creació d'una comissió integrada per representants polítics, les seves seccions de joventut, titulars de locals d'oci, representants del gremi d'hostaleria, diverses associacions veïnals, entitats culturals i tècnics municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.