Sant Cugat, a favor d'un acord social i polític contra la violència masclista


  • Comparteix:

L'Ajuntament va presentar la campanya 'Obre el ulls' contra la violència de gènere el passat novembre / Foto: Localpres

L'Ajuntament va presentar la campanya 'Obre el ulls' contra la violència de gènere el passat novembre / Foto: Localpres

Sant Cugat demana al Parlament que constitueixi un acord social i polític per eradicar la violència masclista. Així ho ha decidit el ple municipal amb una moció impulsada per ICV-EUiA i que ha tingut el suport de CiU, el PSC i la CUP.

ESCOLTA-HO

La moció dels ecosocialistes insta les institucions i organitzacions socials i polítiques a fer un front comú que posi com a prioritat acabar amb aquesta xacra, atacant totes les seves manifestacions i lluitant contra la indiferència.

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha recordat que les dades continuen sent alarmants i demana que la lluita contra la violència masclista sigui una qüestió d'estat amb una implicació transversal que abordi aquest fenomen.

Roser Casamitjana

No podem dir només que estem en contra de la violència. Ens toca identificar-la més enllà de les seves manifestacions més extremes.


CiU, el PSC i la CUP han votat a favor de la moció, mentre que el PP i el regidor no adscrit Bruno de Salvador s'han abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.