Un grup d'usuaris del parc infantil de la Rambla del Celler en rebutja la retirada


Temes relacionats

Un grup de veïns impulsarà una associació per combatre el soroll al centre ( 2/des/14)

La brigada trasllada jocs d'un parc infantil de la Rambla del Celler a petició de veïns (25/nov/14)

Sant Cugat, sensibilitzada amb la síndrome de Sensibilitat Química Múltiple (15/set/14)


  • Comparteix:

Carlos Miguel León és membre del col·lectiu d'usuaris del parc infantil

Carlos Miguel León és membre del col·lectiu d'usuaris del parc infantil

Un grup de usuaris del parc infantil de la Rambla del Celler a tocar de la rotonda de la plaça de la Vila ha intervingut aquest dilluns a la sessió de precs i preguntes del ple d'aquest desembre per manifestar el seu rebuig a la retirada de part dels jocs de l'espai. El col·lectiu lamenta que s'hagin retirat els jocs per als infants més petits i discrepa sobre el soroll que es genera i que ha provocat les queixes d'alguns veïns de la zona.

ESCOLTA-HO

El portaveu del col·lectiu, Carlos Miguel León, ha explicat que la retirada d'aquests jocs s'ha fet sense avisar i posa en dubte que es faci molt soroll al parc infantil. També ha assegurat que si se separen els jocs en funció de l'edat s'impedeix que les famílies amb més d'un infant i d'edats diferents puguin anar a un únic espai. Aquest representant ha afirmat que no volen que es retiri el parc ni que es munti en un altre lloc.

Carlos Miguel León

Demanem que tornin a posar el parc. La seva retirada en sembla una mesura arbitrària i costosa.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, s'han disculpat per la manca d'informació que hagin pogut patir els usuaris i han explicat que el que s'està fent és una reordenació de l'espai. Concretament, Paraira ha explicat que s'està fent una renovació i millora del parc que comportarà que els jocs retirats s'ubicaran a tocar dels que resten a l'espai, però a l'altra banda d'on eren. És a dir, d'estar situats a tocar dels habitatges passaran a estar més propers a la calçada de la Rambla del Celler, convenientment encerclats per una tanca. En un primer moment, l'Ajuntament havia informat que aquests jocs es reubicarien a l'altre costat de l'avinguda de Francesc Macià, però finalment ha decidit ampliar el parc per l'altra banda.

Cristina Paraira

Hem pensat fer una remodelació del parc. Els jocs dels més petits els posarem a l'altra banda.


Altres punts tractats a l'audiència ciutadana

- La uaSC ha demanat informació sobre el seguiment i compliment de la moció institucional aprovada el setembre sobre la sensibilitat química. L'equip de govern ha explicat que s'està treballant i fent el seguiment per al seu compliment.

- Un ciutadà de la zona del col·legi El Pinar ha demanat informació sobre la calendarització per adequar la mobilitat de l'espai i s'ha queixat de les molèsties que encara pateixen. El consistori confia a tenir enllestit el calendari la primera quinzena del mes vinent.

- Des de C's, han demanat sobre la posada en marxa del Pla de Millora Urbana de Can Borrull. L'Ajuntament ha afirmat que 'òptimament' es posaran en marxa les obres al primer semestre del 2015.

- Un veí de Can Barata ha mostrat el seu malestar per l'estat de la mobilitat de la zona, pel que fa al sentit i l'asfaltat d'alguns carrers. L'equip de govern ha destacat que fa un mes es van reunir amb l'associació de veïns de l'àrea per tractar el sentit d'alguns carrers, però que no es va parlar del mal estat de cap de les vies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.