Antonio Roa presenta candidatura a secretari general de Podem Sant Cugat


Temes relacionats

Javier Luna retira la candidatura a secretari general de Podem ( 3/des/14)

Podem es presenta a les municipals amb la marca Guanyem Sant Cugat (27/nov/14)

Podem, a l'espera dels òrgans locals per decidir la participació a les municipals (24/nov/14)

El Cercle Podem Sant Cugat proposarà sis candidats al Consell Ciutadà Estatal ( 7/nov/14)


  • Comparteix:

Imatge de la candidatura, amb Antonio Roa al centre

Imatge de la candidatura, amb Antonio Roa al centre

Els Cercles de Podem com a motor de propostes i participació ciutadana i comptar amb coordinadors territorials per promoure-hi aquesta implicació són algunes de les propostes presentades aquest dimecres pel candidat a secretari general de Podem Antonio Roa. Acompanyat de sis persones que presenten candidatura al seu consell ciutadà, Roa destaca que es tracta d'un equip disposat a treballar per a Sant Cugat convençut que Podem és una 'oportunitat única per canviar les coses'.

Roa ha explicat que és un ciutadà que fins ara no s'havia plantejat fer política i que ara hi entra amb la predisposició de treballar per retornar a la ciutadania tot el que, afirma, ha robat l'elit política i econòmica. En clau local, Roa aposta per establir la marca Podem i convertir-la en una força a tenir en compte que treballi per resoldre els problemes dels santcugatencs. Roa ha destacat que volen ser la 'corretja de transmissió' de la veu de la ciutadania.

Antonio Roa

Volem una forma de fer política que escolti la ciutadania i que faci de corretja de transmissió perquè aquestes idees arribin a l'Ajuntament.


La proposta de la candidatura que encapçala Roa determina que el secretari general i el consell ciutadà seran els executors de les decisions de l'assemblea i aglutinador de les propostes dels cercles de Sant Cugat que volen que es formin al centre i als districtes, amb cercle propi també Valldoreix i a Can Barata. 'Podem i Guanyem per Sant Cugat', nom d'aquesta candidatura, aposta per un municipi en el qual tots els barris i districtes se sentin integrats i respectats i que col·labori amb totes les associacions i entitats.

De cara a les properes eleccions municipals , proposen presentar-se amb una agrupació d'electors que defensi un programa elaborat per la ciutadania.

Altres propostes que sotmetran a discussió de l'assemblea per elaborar el programa són una gestió pública i transparent al servei dels ciutadans, participar en la distribució dels pressupostos municipals, habitatges públics de lloguer per joves i adults, ajudes a la dependència, l'atur i contra l'exclusió social, llars d'infants gratuïtes, polítiques en benefici del comerç de proximitat, suport a projectes cooperativista.

Aquesta candidatura està formada per Antonio Roa, que es presenta a secretari general, i Charo Díaz, Vicente Álvarez, Inés Luna, Joaquin Fernández, Manuel Segura i Joan Martín, que es presenten al consell ciutadà. Tots ells concorren a unes eleccions internes que tindran lloc entre el 26 i 30 de desembre i que servirà per anunciar, el 2 de gener, el nou secretari general de Podem Sant Cugat i el consell ciutadà que estarà format per una desena de membres. Roa competeix amb la candidatura de Julio Carmona, després de la retirada de Javier Luna a principi de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.