ICV-EUiA reclama el nou Leonardo, la segona residència i l'hospital de referència


  • Comparteix:

Els pressupostos per a la construcció del nou institut Leonardo da Vinci s'endarreriran fins al 2016

Els pressupostos per a la construcció del nou institut Leonardo da Vinci s'endarreriran fins al 2016

ICV-EUiA reclama de nou a la Generalitat el nou institut Leonardo da Vinci, la segona residència per a la gent gran i l'hospital Vicente Ferrer. Els ecosocialistes han presentat esmenes als pressupostos del govern per aquestes tres inversions pendents a Sant Cugat i Rubí, no previstes en el projecte pressupostari presentat per la Generalitat.

La coordinadora d'ICV, Roser Casamitjana, assegura que són inversions imprescindibles i recorda que són les mateixes esmenes que ja van presentar en els últims anys. Es queixen que els tres equipaments han quedat fora dels pressupostos del 2015. Casamitjana critica que ara s'anunciï que es construirà l'institut al 2016, recorda que la ciutat només disposa d'una residència per a gent gran amb llargues llistes d'espera i reclama l'hospital Vicente Ferrer, que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Roser Casamitjana

Aquestes tres demandes entren en els capítols que més retallades han tingut: la sanitat, els serveis socials i l'educació.


El grup parlamentari d'ICV-EUiA ha presentat una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos del govern i inclou aquestes tres esmenes per a Sant Cugat. La coalició creu que aquests pressupostos no són viables i consideren que són 'la clara constatació del fracàs de les polítiques d'austeritat que el govern de CiU ha fet els últims quatre anys'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.