CiU es compromet a impulsar consultes ciutadanes el proper mandat


  • Comparteix:

CiU es compromet a impulsar consultes ciutadanes, tant en format físic com electrònic, de cara al proper mandat. L'alcaldessa i candidata de CiU, Mercè Conesa, ha assegurat aquest divendres que les consultes ciutadanes seran un punt important del programa electoral i que el seu repte és implementar un sistema fàcil per aconseguir la màxima implicació possible.

En el tradicional esmorzar de Nadal per als periodistes, l'alcaldessa ha explicat que un dels objectius del proper mandat serà utilitzar les noves tecnologies per fomentar la participació ciutadana. Conesa ha apuntat que les inversions seran un dels temes subjectes a l'opinió dels santcugatencs.

Mercè Conesa

Una de les propostes per al proper mandat serà iniciar aquests processos. El tema de les inversions serà un dels importants, per vincular la decisió del ciutadà amb el resultat que s'implementa.


Segons l'alcaldessa, la seva intenció és desenvolupar un sistema fàcil perquè la participació no sigui una càrrega sinó una oportunitat per a la ciutadania. També ha assenyalat que la regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha visitat recentment Suïssa per observar el funcionament de nous sistemes de consultes ciutadanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.