Mercè Conesa: 'Ha estat un any difícil, però la ciutat té capacitats i talent'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, en el discurs de Nadal

L'alcaldessa, Mercè Conesa, en el discurs de Nadal

L'alcaldessa, Mercè Conesa, desitja unes bones festes als santcugatencs i situa l'atenció a les persones i la creació d'ocupació com les prioritats de la ciutat. En el tradicional discurs de Nadal, Mercè Conesa llança un missatge d'esperança i subratlla alguns projectes de cara a l'any vinent, com la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres i la remodelació del mercat vell.



En el missatge de Nadal, l'alcaldessa admet que el 2014 ha estat 'un any complicat per a moltes famílies'. Per això, subratlla que cal reforçar les polítiques socials i donar suport als col·lectius més vulnerables del municipi.

Mercè Conesa

La realitat és que aquest 2014 ha estat complicat per a moltes famílies santcugatenques. La nostra prioritat absoluta és i ha de seguir sent l'atenció a les persones i la generació d'ocupació.


Tot i això, Conesa afirma que ha estat un 'bon any' per a Sant Cugat i posa com a exemple projectes com el soterrament de les torres d'alta tensió de Valldoreix. L'alcaldessa també llança un missatge d'esperança de cara al 2015 i menciona alguns projectes previstos per a l'any vinent, com la remodelació del Teatre La Unió, entre d'altres.

Mercè Conesa

La nostra ciutat està plena de capacitats i talent. Som una ciutat jove i amb empenta. Estic convençuda que, amb l'esforç de tots, farem que el 2015 sigui millor per a tots.


Amb aquest missatge, Conesa desitja unes bones festes als santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.