El rebut de l'aigua augmenta un 4,3% i el del gas baixa un 3,3%


Temes relacionats

La tarifa de subministrament d'aigua a Sant Cugat s'encarirà un 4'3% (27/nov/14)

El rebut de l'aigua s'encareix un 6'2% aquest any (20/gen/14)

Augmenten els preus de la llum i el transport públic el 2014 ( 1/gen/14)


  • Comparteix:

El rebut de l'aigua s'encareix

El rebut de l'aigua s'encareix

La factura de l'aigua a Sant Cugat s'incrementa un 4,3% amb l'arribada del 2015. La decisió arriba després que el plenari de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) n'aprovés la revisió a instàncies de la subministradora d'aigües Sorea. En canvi, el rebut del gas ha disminuït un 3,3%.

La factura de l'aigua que reben a partir del 2015 la major part dels catalans, els que viuen en algun dels 23 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, serà un 4,3% més cara que el 2014, mentre que el preu del gas caurà el 3,3%.

La revisió de la tarifa d'abastiment va en funció dels costos d'explotació que Sorea té a cada ciutat. A Sant Cugat, l'increment de la tarifa de subministrament repercuteix en el preu final de la factura amb un creixement del 4,3%. L'any passat, la factura va tenir un augment del 4'8%.

Amb relació a la llum, tot i que el govern espanyol ha decidit congelar la part regulada de la tarifa que utilitzen uns 14 milions d'usuaris, el preu voluntari del petit consumidor, la previsió que es coneixerà en els propers dies indica un augment de la factura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.