La JERC farà una enquesta per potenciar l'ús de l'adhesiu 'CAT' als vehicles


  • Comparteix:

També es repartiran adhesius 'CAT' perquè els santcugatencs els enganxin al cotxe.

També es repartiran adhesius 'CAT' perquè els santcugatencs els enganxin al cotxe.

La Joventut d'Esquerra Republicana de Sant Cugat iniciarà el dia de Sant Jordi una campanya per potenciar l'ús de l'adhesiu CAT als vehicles dels santcugatencs. La campanya començarà amb una enquesta per avaluar el nivell d'ús i de coneixement d'aquest adhesiu i continuarà amb diverses xerrades i actes informatius.

Amb aquesta campanya, la JERC vol sensibilitzar la ciutadania per combatre, de forma simbòlica, el que consideren una imposició de la nacionalitat a través de les matrícules dels vehicles, que actualment només poden portar l'indicatiu 'E' d'Espanya. Ho explica el membre de la JERC Roger Tugas.

Roger Tugas

Volem combatre de forma simbòlica aquesta imposició de la nacionalitat. Intenten fer-nos creure que de catalans no tenim res.


La campanya s'iniciarà el dia de Sant Jordi, amb una primera enquesta que servirà per copsar el nivell de coneixement i d'ús de l'adhesiu CAT entre els santcugatencs. Paral·lelament, s'oferirà informació i adhesius gratuïts. La campanya s'acabarà amb una nova enquesta, que servirà per avaluar la seva repercussió. Roger Tugas.

Roger Tugas

Quan acabi la campanya, farem una altra enquesta per veure quanta gent ha incorporat l'adhesiu CAT als seus vehicles.


Coïncidint amb la diada de Sant Jordi, la JERC també celebrarà l'acte de lliurament de premis del primer certamen literari Miquel Martí i Pol. A la primera edició del concurs s'hi ha presentat una trentena d'obres, escrites per alumnes dels instituts de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.